ID:20 EvoBike / Elcyklar / Elcykelguiden
 


EvoBike är Nordbutikers etiketter som de sätter på sina OEM importerade elcyklar från kina. Namnet är mycket snarlike EcoRide så blanda INTE ihop dessa etiketter! De säljer dam och herr cyklar i olika färger och med 3 eller 7 växlar samt en 3 hjulig variant som går under namnet
"Blimo"
som är deras etikett för hjälpfordon.

Rekommendation
Nordbutiker (inkl rull.se/EvoBike/Blimo etc) är ökända i branschen för sin dåliga kvalité och bristande support. De letar upp de absolut billigaste kinesiska produkter de kan få tag på och sätter sin egna namn på dem. Ingen av dessa klarar regn och räkna med problem med elektroniken, bromsar och allt annat som kan gå fel.

Trygghets garanti:
Evobike erbjuder en trygghetsgaranti som kort och gott gäller 2 år på hela cykel, 5 år på motorn, 10 år på ramen. Ramen kan man lämna 100 års garanti på! Den går inte sönder såvida man inte kör över den med en lastbil! Och då gäller ingen garanti ändå!

5 års på motorn låter ju bra MEN vi har hjälpt till med reparation av deras elcyklar och kan konstatera att motorn är felkonstruerad och rostar och kommer börja gnissla rejält och bli seg och till slut sluta fungera! Deras motorer håller INTE i 5 år. Det kan vi garantera!

2 års på hela cykeln låter ju också bra. Men ännu en gång så måste vi påpeka att det är en JÄVLA skillnad på att lova något och att hålla det! Eftersom vi vet av FLERA ÅRS ERFARENHET att rull/evobike/nordbutiker/blimo personalen och deras ägare gör ALLT för att slippa skicka reservdelar och hjälpa till med reparation så kan vi GARANTERA att alla deras GARANTIER ÄR REN LÖGN!

De påstår också 3 gånger att allt är av
"högsta kvalitet"
vilket i sig bevisar att det inte är det! Det kan inte vara
"Sveriges billigaste el-cykel"
samt ha bästa kvalité.
Senast uppdaterad: 2016-03-28

id:20

Har du en nyheter om elcyklar som skulle passa hr? TIPSA OSS!


© elcykelguiden.se ® 2014-2017Siten visas i desktop-version - Växla till mobil version