ID:29 Cannondale / Elcyklar / Elcykelguiden
 


Cannondale är ett amerikanske cykelmärke bildat 1971. De tillverkade egna ramar i sin fabrik i Pennsylvania från 1983-2009 men numera sker all tillverkning i kina, vietnam och taiwan. De har tidigare gjort elcyklar med Toshibas SCiB system en har nu gått över till Bosch.

Det är verkligen inte lätt att hitta deras elcyklar på hemsidan så använd länken nedan. När man väl hittar dem är de indelade i fyra divisioner vilket är också det är svårt att se. De har City (Mavaro Rigid), Trekking (Mavaro Headschok), de sportiga Kinneto HeadShok, Kinneto Rigid samt Tramount 29er. Priserna i sverige varierar från 23'000-37'500:-


Rekommendation
Cannondales elcyklar verkar vara välgjorda och vi kan rekommendera dem, dock verkar priserna något höga jämförelsevis då produktionen numera är förlagd helt i asien. Det går enkelt att söka efter återförsäljare i sverige, dock står inte vilka som har deras elcyklar.

Vi kan inte hitta några recensioner på deras elcyklar men Cannondale är ett av världens största cykelmärken och använder välbeprövade elsystem från Bosch så tvivlar på att de kommer göra någon besviken.
Senast uppdaterad: 2014-07-08

id:29

Har du en nyheter om elcyklar som skulle passa hr? TIPSA OSS!


© elcykelguiden.se ® 2014-2017Siten visas i desktop-version - Växla till mobil version