ID:31 Märkeslösa Elcyklar / Elcyklar / Elcykelguiden
 

Märkeslösa Elcyklar

Angående XX Trading Sweden ABs tre märkeslösa elcyklar:

Elcykel 36V 12AH 250w
Denna billigaste kostar blott 4495 och har ändå ett stark 36V 12AH (över standard) batteri. Dock tror vi det rör sig om ett blybatteri och effekten är då jämförbar med ett 24V 10Ah lithium batteri. Denna elcykel skiljer sig en hel del i design från de vanliga billiga kinesiska elcyklarna som Nordbutiker, Outl1 och superbilligt tar hem. Den verkar ha väl inkapslad elektronik och nyckelvredet på styret. Den har också en betydligt större (men inte kraftigare) motor satt baktill istället för framtill. Denna känns lite mer som en moped och är troligen väldigt populär i kina där den är tillverkad.

Elcykel 48V 12AH 500W
Denna är en av de få 500W modellerna som tagits hem till sverige. Den har mycket ett kraftigt 48V 12AH batteri och på denna måste det vara Lithium som gäller. Den har PAS och går i hela 35km/h och är övrigt i samma standard som den vanliga kinesiska elcyklarna men liten motor fram och minimalt elsystem. Detta exemplar hade konstigt nog en kompass på styret! Dock tror vi inte det är rätt elcykel på bilderna, det är 36V varianten som visas.

Elcykel 36V 10AH 250W
Samma som ovan men med svagare batteri, dock ska denna också vara trimmad och gå i 35km/h om de inte skrivit fel. De använder exakt samma bilder och fakta som på 48V modellen.

Rekommendation
Dessa elcyklar är billiga men inte prisvärda. De håller i MAX en säsong. Cyklar du i regn går de sönder efter endast några gånger och då företag är mycket oärliga med garantierna måste vi starkt varna för dessa elcyklar!
Senast uppdaterad: 2014-07-07
Modeller


id:31

Har du en nyheter om elcyklar som skulle passa hr? TIPSA OSS!


© elcykelguiden.se ® 2014-2017Siten visas i desktop-version - Växla till mobil version