ID:38 Greenlife / Elcyklar / Elcykelguiden
 

Greenlife

Detta är en billig kinesisk elcykel som säljs av bland annat Changchai Trotter Electricity i Kina och förutom Handymann verkar det endast vara Tyska e-future-mobility.de och Österrikiska aee-systems.at (bägge vars sortiment består de absolut sämsta produkterna man kan hitta i kina) som köpt in denna! Hos dem har den dock namnet e-LowStep.


Handymann kopierar också det välkända registrerade varumärket Greenlife (precis som Nordbutiker för med Evobike) för att lura folk att det skulle finnas en uns av kvalité i denna elcykel.

Handymann är ett av sveriges sämsta företag enligt den information vi hittat och denna elcykel verkar passa utmärkt in i deras sortiment som består av kinesiskt skräp där viktiga delar saknas, som är omöjlig att montera rätt, om som går sönder så fort man lyckats montera dem som kompletteras med obefintlig support och omöjligt att reklamera.

Trycker man för att få upp broschyren om elcykeln så får man fram en PDF och deras garageportar. Det är också den typer av hjälp Handymann kommer erbjuda om väljer att köpa denna produkt. Kolla också hur de skriver att däcken är från Italien men de glömmer att nämna att resten av cykeln är från kina.

Det verkar som de tagit in en container hittills men inte lyckats få några sålda så de auktionerade ut skiten på containerrally. Företaget Höga Kusten AB (verkar dock också vara en av Handymann butikerna) verkar nu sitta på denna skithög som de försöker kränga på blocket för 6 995 kr. och egna butiken:

http://www.hogakustenbutiken.se/traning/el-cykel-greenlife-lithium-28tum.htmlRekommendation
Detta kan vara sveriges absolut sämsta elcykel men konkurrensen om den platsen ärt hård!


http://www.hogakustenbutiken.se/traning/el-cykel-greenlife-lithium-28tum.html
Senast uppdaterad: 2015-02-27
Modeller


id:38

Har du en nyheter om elcyklar som skulle passa hr? TIPSA OSS!


© elcykelguiden.se ® 2014-2017Siten visas i desktop-version - Växla till mobil version