ID:57 Gaze Bike / Elcyklar / Elcykelguiden
 

Gaze Bike

Säljer två billiga hopfällbara elcyklar hjul samt en eldriven tandem-cykel för 21’000, den är dock inte hopfällbar.De hopfällbara cyklarna ser snygga ut och finns i vitt, silver samt svart. 20-tumarn väger hela 25 kilo så är inte speciellt bärbar. Batteriet är standard men finns även en uppgradering till hela 16 Ah.Intressantast är dock 14-tumaren som också är en nyhet för 2013. Den väger endast 13,5 kg och finns med en bra bärbar väska om du dock måste betala 900 kr extra för (dyrt). Denna har endast en 200W motor med 8Ah batteri (standard är 250W 10 Ah) så inget klös i backarna direkt. Dock ett bra alternativ för pendlaren.Tandemcykeln finns i svart och kommer med starkt 36V16 Ah batteri som standard. Den enda eldrivna tandemcykeln i Sverige vad vi känner till.

Garanti
De erbjuder endast ''ett års fabriksgaranti'' och de gäller inte vid ''felaktig hanterin'' så om du kör i regn få du skylla dig själv. De säljer själva att ''den klarar lite regn/snö men man ska vara försiktig i väta. De kan dock bli problem om du kör regelbundet i regn/snö''


Övrigt
De har kontor, lager och det går att provcykla från deras kontor på Odinsgatan 9 i Göteborg. De säljer även sina batterier+laddare separat till rätt bra priser. De svarar hyfsat snabbt på epost.


Made in China
Deras elcyklar är uppenbarligen kinesiska med nämns inte alls. Kina är experter på att göra saker som ser snygga ut men som inte håller i längden. Gaze Bike verkar vara ett bra exempel just detta.


Rekommendation
Vi anser det inte förnuftigt att investera i en Gaze Bike. De importerar direkt från kina och sätter på egna klistermärken på en cykel med elsystem/batteri från okända tillverkar. Speciellt Flexline modellen kommer få problem med väta, trasig kontrollbox och vi har även sett flera ex av denna modeller där ekrarna spruckit i bakhjulet!
Senast uppdaterad: 2017-03-10
Modeller


id:57

Har du en nyheter om elcyklar som skulle passa hr? TIPSA OSS!


© elcykelguiden.se ® 2014-2017Siten visas i desktop-version - Växla till mobil version