Bildklla: Skärmdump

Viarelli, Ten7 hos motorsweden och swebike 2015-10-06

Viarelli
Viarelli VAR ett italienskt märke en gång i tiden men är nu uppköpta av swebike. Enligt wikipedia så görs alla deras produkter i kina men med vissa design önskemål. Vi tycker de påminner mycket om lifebike i både utseende funktion och tillverkning. Vi rekommenderar inte att köpa dem över nätet men bor du i Göteborg eller Åstorp där de har butik så kan du i alla fall provköra dem hos motorsweden.

Motorsweden
De finns inte något av kvalité på deras hemsida utan enbart kinakopior och deras sortiment liknat såväl rull som outl1 vilket inte är en komplimang. Den enda som faktiskt gör dem värda att nämnda är dock deras tre fatbikes som alla är eldrivna. En produkt som de är ensamma med i sverige hittills!

Ten7
Dessa fatbikes har klisterlappen Ten7 och tillverkas i kina. Priset på 10-12k är relativt bra för en eldriven fatbike. Det är också hittills den ENDA fatbike vi har sett med stänkskärmar! Om man absolut vill ha en eldriven fatbike så är detta ett intressant, om kanske enda, val, i sverige.

Swebike
Swebike är importör av Viarelli och Ten7 men på sin hemsida bara fatbikes med Ten7 etiketten. De har drygt "150 återförsäljare i hela Sverige" men det verkar mest vara merkonomen verkstäder. De går inte att köpa direkt från dem och motorsweden är de enda vi hittar som säljer deras elcyklar.

Inget av dessa siter eller "märken" kan vi rekommendera. Köp endast i butik och räkna inte mer än ett års drift.

LS MER: http://swebike.se/fordon/el-cyklar
id:71

Har du en nyheter om elcyklar som skulle passa hr? TIPSA OSS!

Vi har bytt nyhetssystem!

Gamla nyheter ligger i en annan databas men dem hitta du fortfarande här.


© elcykelguiden.se ® 2014-2017Siten visas i desktop-version - Växla till mobil version